klik

Thursday, 28 June 2012

the end . the first year.

holla everybody in the house.
adakah rindu akan diriku di sini yang syoq sendiri menaip dunia sendiri?

tidak?

k fine.

habis ja jawab kertas elektrik tadi rasa nak jerit satu dewan tu, yeay aku dah habis exam !!!! tapi i cannt.
kerasaan kelegaan kelapangan kebebasan tak boleh aku gambar kan dan katakan weh. sumpah syoq.
tak perlu lagi lah tidor tak cukup , study tengah malam. last minute semua. sem depan buat azam lagi.
azam dah membukit, konon nak study awal, concentrate kat kelas. tapi? PHUIIIH. azam taik kucing.


time study bersama kawan.



tengok la muka excited kami ni. habis exam dah . wehehehehe :P


Tudiaaa kak dayah ! hahahaha :D syida n wawa serius ja.

before aku pum pang cerita panjang kan.

cuba cari benda tersembunyi dalam gambar di bawah =,='

roomate aku susun kan brg dapur tu. katanya saja.

dah kenapa suruh cari benda sembunyi tapi bulat kan? 

dan jawapan nya adalah


tuccccaaaaak ! 

its me :P crazy me always
Balik tadi penat kay terus kemas barang p simpan kat store then aku stress tangkap gambar duduk dalam beg.gila tak gila? muat muat badan aku k. k bye.


makanya sudah lah habis pengakhiran cerita di tahun pertama a.k.a first year of my degree in manufacture engine :) cepatnya masa berlalu. cepatnya dah nak habis. lagi tiga tahun kat UKM, cepatnya dah nak kahwin hewhehe gatai nah ? sudah cukup sudah.


bye bye semester 1 & 2 .selama setahun kat sini ,baru rasa bagaimana susah jadi pelajar universiti.i learned too many thing here.


serius kan? berlakon -,-'

sehingga jumpa lagi di next semester k kawan kawan ku . happy holiday ! have a safe journey ya! 
with love, zirah.




4 comments:

a i m z said...

heee..bestnya....
:))

hazirahahmadrazi said...

sangat best :) hehehe yeay no books ! :P

si kecik syida said...

Rndu gla nk stdy ngn ang.sob3 :( zrah,ang nk tw x,klau ak trgat ang.abeh suma 1 blog ang ak bc. :p

hazirahahmadrazi said...

SYIDA SERIUSLY? TERHARU BEB HEHEHE TERHARU ! kenapa hg tk hupdte dh blog weh. miss u more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...