klik

Wednesday, 13 June 2012

3 more to go

hai people, petang-petang lewat macam ni tak elok stdy dah2 la tu belek buku .
apa kata tiru macam aku ni stalker blog orang -,-

paper algebra dah lepas ! alhamdulillah legaaaaa !!

TINGGAL TIGA LAGI WEH ! mechanic, electric dan computer programming. toughly mentally disorder


later?

ok later k darling.

amaran : jangan jadi macam gambar ni kay.



parah. 

aku tak sabar nak balik kedah. tak sabar nak jumpa mama bapak adik semua nak jumpa baby kids. nak jumpa suami buah hati dan bff. dan tak sabar nak makan puas-puas kat rumah. nak being like a queen ! nak itu ini semua lah. apa apa pon semoga aku dapat jawab semua soalan nanti dgn baik dan dapat balik dgn aman dan damai dan bahagia.

lets STRIVE FOR AN EXCELLENCE people !!!!


i am not born to be entreprenuer !

bye!



3 comments:

Cik Ziera said...

gudluck gurl :)

K O R I E said...

xlma dh tu nak cuti panjanag ;)

hazirahahmadrazi said...

thanks cik zira :)

korie : kan lepas ni happy! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...