klik

Thursday, 5 July 2012

alhamdulillah for them !

assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat handai semua !

esh! tak boleh jadi !
nak tau tak apa yang tak boleh jadi?

aku pun nak hupdate pasal 

WEDDING IRMA HASMIE DAN SUAMI DIA,REDZA!!!

ya la mana aku boleh tengok saja abang NARA ja hupdate gambar lawa-lawa comel-comels !
dah tu pulak blogger lain pun banyak jugak cerita pasai wedding dia.

siapa tak suka 

konsep ISLAMIK! nice !

first of all. thanks to and credit to pihak berkenaan yg aku curi kejap gambar ni. they were perfect together .may ALLAH bless them and cepat dapat baby baby comel .


dan point utama setiap orang sudah semestinya.

|
|
|



see? kalau kat twitter or mana komen pun. semua nak cakap pasal KACAK nya suami irma :)
dah memang begitu indah jodoh irma ,love story nya yang bertemu jodoh di Mekah ,wahh -__-




awwww jeling gi tuhhh kak irma ! marah kah saya upload gambar suami akak ni?



" ha tengok ni nabil, lagi cantik tau suami aku dari kau punya isteri tu" OPS!

sama cantik sama padan.


EII SEPET BETOL MATA DUA-DUA PENGANTIN NI.
Kalau nak tengok gambar-gambar lagi, cari kat FB The Kliker . 
tak silap aku photographer ni jugak amik gmbar diana bahrin and suami :)


okey tak banyak pon aku curik gambar-gambar ni.
 sebab terlalu banyak sangat , tak tahu nak pilih mana satu. 

okey . 

thats all.

bye.





1 comment:

zulhilmi tempoyak said...

sabaq sat na.. nnt kita lak.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...