klik

Sunday, 15 July 2012

just a little something.

ramadhan is coming ! yea happy . persiapan raya hampir nak complete, puasa pon dak lagi. apakah ?
NO COMMENT.

di sini aku nak kongsi satu gambaq jumpa d Facebook ! 
ayuh !

tengok,nilai dan pahamkan :) berubah sikit-sikit lama lama membukit.

i didnt say that by wearing tudung maka dialah terbaik dan automatik sangat baik. 
tetapi. sudah terang lagi nyata.
tak perlu suluh dah tertulis.
sejelasnya.

bahawa MENUTUP AURAT ITU SATU KEWAJIPAN.

dia baik atau tidak, dia jahat atau separa jahat atau tak. yang jelas, benda ni WAJIB kan?
aku jugak masih belajar untuk ubah jadi lebih baik. 
me too not  a perfect muslimah,i am learning and improving. everyone should improve isnt it?
lets pray for everyone we love, everyone we know and for sure doa to ourself semoga dapat Hidayah :)



 * * * * *

and selain itu aku jugak nak said TAHNIAH to all stdnt lepasan matrik yang dapat sambung pelajarn ke U!

mana mana pun U kalian dapat.
it doesnt matter.

apa apa kos pun yg kalian dapat.
just go through the course first.

janganlah dok berduka mencuka buat muka itu ini tak syoq dapat U itu, kos itu ini sebab !
sebab sebab. tak tahu kah kalian ada lagi ramai manusia di luar sana yang tak dapat langsung masuk U ??

DAH BOLEH MASUK TU KIRA BERTUAH BADAN DAH. sujud syukur der.
rezeki masing2 Allah dah bagi. percayakan Dia. Okey ? note to myself too. hihik

one thing.

you should know.

and it was.

“Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu;Allah mengetahui, sedangkan kamu tidak mengetahui.” (Al-Baqarah: 216)


hello :) staring at you !


opocot. tak dak kerja lain nak interframe jugak gambaq sendiqi. phuih. okey soqik.


p/s : Semalam semaqen , aku jumpa abg long kesayangan aku. alar abg botak tu hihihik.toce encik strong ! kita dua tengok cerita 8 JAM yang macam tak berapa best pun -.- sorry Sam.

2 comments:

syakey said...

merah merah! i like! hehe ;)

eh, suka la cara anda sharing-sharing mcm ni. tak rugi melepak kat blog ni kejap ;D

hazirahahmadrazi said...

seriusly? hahaha me love merah thats why byk merah lately hehe sorry :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...