klik

Monday, 7 May 2012

ANNUAL DINNER KUO .

hello friends, and semua tersayang.

this is quick hupdate from me.

for mama to see, for adik to jeles, for am to miss me more :P

HEHEHEHEHE

TEMA : Back To School.


tapi aku tak pakai baju sekolah, aku jadi cikgu pelatih, ustazah pilihan.



saya tak pernah punya baju pink sebegini. rasa macam feminin gila.


licin dak kami makan?


my blok-mate. jiran billikk.
satu meja 10 org dan kami d pecah kan :( kena duduk dgn second year.

tapi tak kisah ah , aku memang muka tak malu makan lahap ja.


hai ni roomate aku.

hai saya najwalatep.


show k-pop okey.


okey bye !
thats all.

:)



3 comments:

farah hanim said...

tema menarikk tuu
ptot pakai cam budak2 back to schll
heheee
baru comeell

tp,nie pom comel gak

hazirahahmadrazi said...

hehehe nak pakai mcm budak tp tak dak baju thats why pkai jd ckgu ja hehehe :)

hazirahahmadrazi said...

nak link blog AWAK? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...