klik

Monday, 26 September 2011

material science.calculus.graphic engineering. ;(

mata aku mcm bukan mata aku.something wrong.


Kesilapan adalah realiti kehidupan.yang penting adalah tindakbalas terhadap kesilapan itu.

Anda tidak harus berkata KENAPA SAYA? Anda seharusnya bersyukur kerana ANDA telah dipilih.


“Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya” – al-Baqarah : 286.


“Dan janganlah kamu berasa lemah, dan jangan (pula) bersedih hati, sebab kamu paling tinggi (darjatnya), jika kamu orang yang beriman” – ali Imran : 139.

tgok ja tajuk entry.
macam bosan ja kan?

bawah gmbar aku plak..


tetiba ja kan ayat motivasi .


*********


dan sebenarnya( lagu yuna)

aku                                     masih                              dalam                 dilema         ?




why? why? why love?

bukan.bukan.bukan cinta laa.=='

subjek yg aku kna blajar skrg killer sgt oh.
add math dulu2 yg aku ben----g sikit tuh kena strong .alar kuat la.
adui.jangan pikir negatif nur hazirah.
aku suka wat teruk . entah bnda tu simple mcm ABC aku ja wat mcm sesusah DNA replication.

oih? susah ke proses tu? tetiba masuk bio.
"not my field.ok.sorry"


ini baru first year aku dah gelabah mcm biawak panas.

gelabah ka? aku tgok aku ja santai sgt2 :((((
orang lain dh pecut stdy mcm nak rak.sedih nya!!


 sebab tu aku x paham apa jadah nya semua.

*******
"bagilah aku petunjuk "
ini aku suka.but nak guna tgn,xnak guna autocadd.


material science yg erhhhh! 


p/s: kdg2 kita x sedar yang tuhan memang sudah tetap kan apa yg terbaik wt kita.dan kita hnya meminta tanpa memahami stiap perkara d depan kita kan.oh tidak.seharusnya bersyukur lah . aku mencuba sedaya upaya sepenuh raga basikal taman bunga hati aku untuk sygkan semua bnda aku belajar sekarang.im the only girl from kedah ok in my class! haha..im sure everything gonna  be fun!


i miss them much. they light my live :D


hibernate. bye!




3 comments:

kak rose said...

sabarla syg... akk pun kat cini da ase nak pengsan...uhuk~ tpi naseb bek akak dengan dak kelas akak sume senaseb...depa pun kekadang same jek kepale...keh3x!! sorang kate x fahamm..sume sokong! kikiki!

kak rose said...

sabarla syg... akk pun kat cini da ase nak pengsan...uhuk~ tpi naseb bek akak dengan dak kelas akak sume senaseb...depa pun kekadang same jek kepale...keh3x!! sorang kate x fahamm..sume sokong! kikiki!

hazirahahmadrazi said...

thnxs kak :) mang awal2 je kot :) hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...