klik

Tuesday, 23 August 2011

engineer vs teacher@lecturer?

salam ramadhan to all of u who reading this.

hows ur preparation for the raya? mesti dh beli mcm2 kan..eleh x nk ngku........
kita tggal brapa ari je lagi dgn ramadhan,mlm2 10 ter akhir ni malam terbaik wat kita beribadah lebih!
mencari lailatul qadar.mencari pahala.mendapatkn keredhaaanNYA.

 ok.malam ni adalah 23 OGOS 2011.
heeeeee~
lagi seminggu nak raya!!!!

ok xeyr stop thinking bout raya la!!
peeps.aku kekeliruan ni.pasal kos aku kat u nanti.do i really like engineering??huh-..-

aku nak jadi cikgu ,but now how?

cousins of mine ada ckp just go through dulu.for first year pulun bg dpt pointer cantik.
lepas tu buat muka tebai kulit blanga tu ,rajinkan diri tu g minta tukar kos kt pihak sana.
wth??aku ni da la pemalas.

sometimes rasa give up da nk pikiaq ni.biar lah engine pon.
lgpon nak smbung master jugak!insyaALLAH
maybe i could being a lecturer then.ajaq budak2 buat enjin+mangkuk jamban.


hoi.hoi!!hoi.serius aku takut memikirkan masa depan.
wuaaaaaa! T_T

eh.sat.aku kan cool mcm bapak.kenapa nak pulun wat teruk sgt ni!
*cool means: x kesah pon apa bnda,rilexs udah*

ye ka? aku x rasa aku cool.*tobat ayat syox sendiri*
honestly,memang aku ni kuat gelabah beb,aku kuat pikir negative.=='

okey fine.x payah layan syox sendiri aku.back to the topik.perlukah aku teruskan kos tu nanti?or aku perlu berusaha keras seperti semut2 ke sana ke mari,rajin nak mati untuk dptkan kos pendidikan.


seriusly damnly anak ali * tetiba??
aku x nampak what is the good or best or the most suit CARRIER with me for my course.
or myb aku kurang research.
or myb i need counselor!



yes! nanti aku g jumpa org bertauliah ok.
oh ya jom terjah link ni... ada sikit tntang engneringg-->fasha sandha curik balak lisa
hey kamu tu ngandap2 sini plak.nahhhh
kan dh kena tgkap gmbar.hahaha.

p/s: my AA!sekian terima kasih.

2 comments:

kak rose said...

tula...akak pun skunk ikut flow je yunk.... akak pikir an..[AMARAN:jgn tiru fikiran kak rose nieh] kak rose nak abes degree nie...wat bekbek...de keje... dalam 2 3 tahun ker...kumpul duit..[opkos time ni kak rose da kawin] hehe~ duit da ade...benti..n wat bisnes sendiri..hehehee~

cik xeyrah said...

ouw! gud idea gk..hihihi..lg pon nti nk jd isteri org kn,...bg hbby dh keje..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...