klik

Wednesday, 27 July 2011

wordless wednesday::8::miss the band

wordless wednesday::7::

source: google;)

Tuesday, 26 July 2011

PMS!!!! DUSH....dush....dushhhhh!!!

assalamualaikom peeps!
what is PMS???pre menstrual syndrom...nak tw...klik sini------>PMS!!

MOOD AKU MEMANG TUNGGANG TERBALIK dua tiga hri ini..
masa ni la rasa mcm nak telan anak org ok....
aku bengang sebab nak belajar 8 jam kereta tp tarikh untuk test JPJ kena hari aku g UKM! wth???
so...aku di halang untuk wat 8 jam sbb wat awal2 tp xleh test jpj..rugi..tunda dulu..:(

ok.salah aku jugak cuti nak abes bru gatai nk wat lesen.:(
si dia x abes2 suruh aku sabar...besar faedahnya..ok pakcik..tok nek sabar...
pastu aku bengang sbb...

aku nak masuk contest tu...tp...bila pjg ny...siap ada gmbr semua...dh tag org...
tiba2 time publish..KOSONG???!!!! =="

SABAR.sabar.sabar.sabar sayang....ok. fine
i hate PMS.

Sunday, 24 July 2011

DAY 3::# 10 things i HATE

ampa geli dak?? eeeeeiiii! uwerrrrrrrghhh
1.AKU SANGAT BENCI benda hidup x da kaki...for instance,,,,ular,ulat,,,cacing..lintah...dan sewaktu dgn nya okeh??? TAPI ikan aku suka la even its do not hve any kaki kan..:)

2.i hate a frenz yg x memahami prasaan or keadaan kwn nya..( i hope im not the one of this) i mean if u nak ajak smbng or nk luahkan ...try to think n see dulu org tu ada mood ke x,,busy ke x..BE ALERT SIKIT...

eh...kau bgus sgt ka nak sombong dgn org..
3.i hate org sombong dan bajet dia bagusssss...

oh tidakk
4.i hate a girl yg sexy too muchh!sikit2 dh beb,...yg nak tonjoi kuaq abeh smua bnda tu malu tw i!

5.i hate mekap sbb muka ini ber jerawat...mesti burukkkk

6.i hate people yg x respect org tua2...

7.i hate girls yg gedixs n jerit2 x thuan ala.....

8.i hate of having a bad feelings.......x suka tp jadi jugak berperasaan buruk..

9.i hate org yg wat sepah tp x reti nak simpan elok semulaaaa!

source: google........harap x cmni ok?ada anak kcil bkn alasann...=="
10. aku bnci rumah mcm tokang pecah..adoi mak...serabut aku....besar bkn main umah tp...?

p/s: hrap xde terasa ok...take it easy...:) smile,,,,cheers! LOL...laugh out loud

Friday, 22 July 2011

i love and enjoy reading their blogs!

salam kwan2..hari nih,terasa nak share sesuatu!!
aku sangat,double,triple suka blog2 berikut di atas sebab2 berikut!!
nak taw x? jom terjah mereka!!

FIRST N FOREMOST
IS............
THIS BEAUTIFUL SISTA NAMED
SHE with fasha..*SORRY KAK PINJAM GMBR KJAP :)*
kenapa aku suka kak kiut ni? seriusly...ikhlas dr hati....
smua entry2 dia is cool...! ayat2 d susun baik n aku x serabut lgsung membaca..
bkn aku ja suka taw..beribu kat luar sana suka! 

paling.paling aku LIKE SEKALI ENTRY AWESOME SINI!!!!! "-"
 xcaya g la usya...MY FRENDS TIARA,ANIS,FAUWIZA,N OTHERS....aku nak ajak hampa  baca BLOG AKAK NI!!! KOMPOM JTUH HTI...:) she is humble n slalu peka dgn semua commenter die..aku follow dia lpas dia singgah kt shoutbox satu masa dulu...lama dh..:P


SECOND BLOG
IS
why she?
comel kn? sorry kak,saya curik kjap!
bkn sebab paras rupa je aku suka membaca blog mereka ni.
tp..
ZZY pnya blog ada mcm2 jenis entry...menarik contohnya,..tutorial mekap,shawl,fesyen!
i adore her sbb dia brani berfesyen even she is quite thinny like me!

i love her confidence n of coz! gmbr2 dia semua lawa2 beb!! satu hal lagi AKU BNGGA SEBAB DIA ORG KEDAH!! :) aku follow lepas dia di review abg ben...n she is kinda friendly sbb she follow me back..:)

THIRD BLOG IS.....
Tips & Guides
look at her,nice kan!
aku rasa dia org kedua selepas HANIS ZALIKHA yg femes di ruang alam maya blog ni..hehe
semua dh thu kan napa blog dia di sukai...
she is fashionista...nk tgok dia dress lawa2,tudung lawa2...
x jemu melihat kan!!!

THEN,,,I LIKE READING HER BLOG!!


c? lawa..natural beuty
aku suka blog kak maria ni sbb character n gimik muka dia yg gila2!
sumpah lawak ja...n rasa mcm she is superb cool kat luar....
paling besh sekali video rakaman dia n pakwe dia dlm entry sini,sini.sini!!
dan tgok video ni!maria
she is really gila2 la......hahaha...gdiks2 tp funny!demn besh!

AFTER THAT,,,
I LIKE READING HER.....
sapa x knal dia...semua dh thu kan..so x nk komen pjg2...:)
IF I AM MAN..dah lama masuk minang..hahah



ANOTHER ONE IS 
this kecik comel sis!!!
KECIK KAN kupu2 comel ni..

lepas tu....
saya suka ini!!
OTAI BLOGGER!!! pak cik gagah perkasa bernama
Santai Bersama BEN ASHAARI
SORRY YA...curik header jap

blog dia ni memang terkenal gila....slalu ada contest n dia salu update blog!
byk info2 dan tips2 untuk para blogger baru! beshhh!

LASTLY IS 
byk ouw entry pasal makanan? nk thu jom terjah


kenapa suka blog dia? g la buka tgok! hehehe.....story tntang hidup dia tp besh2...dan juga pendapat2 dia..
dan hot2 story laa dgn artis2..

p/s: masing2 blog adalah besh....begitu jugak dgn kwn2 saya...kita yg masih bru...still blajar...
so,selalu la kita mencari idea bkn untuk tiru ok tp untuk tmbh kan lg ilmu...membaca itu besh!

Wednesday, 20 July 2011

::wordless wednesday:::

A,tqvm:)

di sebalik jasad tubuh ku,terselit KEBODOHAN=="

SALAM SEJAHTERA.salam ukhuwah.SALAM RAMADHAN( xsbar puasa).

malam ni aku nak buat pengakuan berani mati.
hoh?? suspen kan??ilex2.....

entry kali ni jgn nak gelak,senyum,ketawa ok! aku warning. ini SERIUS!!!
aku rasa bersalah sebenaq nya.
kat sapa? sapa lagi......................................................................................................................!

kenapa aku selalu sgt cri salah dia.kenapa aku suka marah dia.kesian gila la org camtu.
kalau nazirah and tiara dpt thu aku perangai cni mesti depa marah aku banyak.
lantak la ampa faham ka x.tapi entry ni memang cuma nak marah DIRI SENDIRI.KEBODOHAN AKU.

NOTE*aku taip time aku dah cool.so ayat mcm kave ja kan.time aku gila?punoh.

ok.dear my on9 diaries...,
it is not cool ok when i am like singa lapar punya muka gara2 dia x angkat tepon.STUPID XEYR!
when my otak menggelegak panas tiba2,mula la telajak prahu boleh d undur telajak kata kesian hati dia!ok!

SEDANGKAN?? NOTHING PON.aku over lebih.

part paling aku sedih sekali adalah bila aku dapat ...
BERFIKIRAN MATANG MACAM MAK ORG ADA 4 ANAK..
hah.time tu tudiaaaaaaaaaaaaaaa....aku sangat la menyesali sebab selalu x adil buat dia mcm2.
stupid kan aku?

teruk nya aku buat prangai mcm x reti bersyukur ja.
contoh?
setiap kali dia g tgok bola ka,tgok wyg ka ngn mber dia,g shopping ka.
DIA STILL REPLY MSG AKU..thnxs!
so,buta ka xeyr?aku dh kcw dia dgn kawan2 dia dah satu hal stupid.

time AKU KUAR NGN KWN AKU? dia dengan cool nya X KACAW PON AKU.x sibuk pon nak thu aku p mana bla.bla.bla.mcm aku sibuk kat dia.

facebook.antara punca yg memudaratkan emosi aku.
bila ada kwn laki aku post wall kat aku. dia x da pulak marah2 aku. 
bila aku komen dak laki.xda pulak dia trus serbu aku cakap dia jeles.
BAIK KAN? SEMUA SBB APA? SBB DIA PERCAYA KAN AKU...thnx!

tapi aku? nampak ja dia komen status mbe kelas dia.trus aku perli2 dia.
nampak ja gmbar terus nak cri dia.ya la nak cri psai.
X ADIL KAN AKU? stupid!

kalau aku luah kan apa2.kompom dia consolt aku cepat2 sbb x mau aku sedih!
tu x reti2 lg ka aku bersyukur?

kalau gaduh..dia marah aku sbb prangai aku. x sampai 12 jam..dapat msg..
" SAM X MARAH PON LISA....SEKEJAP JA MARAH..DAH OK...K?dah la xpyh sorry"
-nama samaran

tgok2 tu??? aku suka skali part tu lah!!! ALHAMDULILLAH..
(ai? qeti lak bersyukur? time ang serbu dia ang xda akai ka?)

what im going to say is..HE IS REALLY understand n hve a big kesabaran with me.
HE IS REALLY open dan membiarkan aku happy bebas berblog,berfb 24-jam...
sbb aku thu dia xmw aku sunyi sepanjang aku cuti lama ni kan.
msg 24 jam dgn dia pon still lagi aku x thu bersyukur..!

XPERLU KOT AKU NAK NGADA2 CKP betapa sweet nye dia kat aku kan!
tu melampau gediks and takot t dia seronok pulak..:P
simpan poket diam2 sudah!
apa lagi aku nak kan?
b MATANG LA XEYR...dah berbuih mulut dia n kwn2 aku nasihat kan.

im really pity of him.selalu menjadi mangsa aku.tambah2 time ujung bulan.stupid!
adakah ini namanya perempuan? aku xmw la semua ni.aku terkurang hormon apa ni?
alasan! control urself la...
hai dia....

I

BE YOURS! ",)

P/S 1: KAN AKU DAH CKP..NI SEMUA ADALAH KE tidak berapa pandai AKU PUNYA STORY:)


P/S 2: ILY AAOA N I AM REALLY APPRECIATED U ACTUALLY.OK?

Monday, 18 July 2011

Senarai Top Ranking Universiti Terbaik di Malaysia bagi tahun 2011.

aku google n jumpa ini!!!!
so...lets read!!


  1. Universiti Sains Malaysia
  2. Universiti Teknologi Malaysia
  3. Universiti Kebangsaan Malaysia
  4. Universiti Putra Malaysia
  5. University of Malaya
  6. Universiti Malaysia Perlis
  7. Multimedia University
  8. Universiti Teknologi Mara
  9. Universiti Malaysia Pahang
  10. International Islamic University of Malaysia
  11. Universiti Utara Malaysia
  12. Universiti Tun Hussein Onn Malaysia
  13. Universiti Tenaga Nasional
  14. Universiti Malaysia Sabah
  15. Open University Malaysia
  16. University of Nottingham Malaysia
  17. Universiti Teknologi Petronas
  18. Universiti Sains Islam Malaysia
  19. Universiti Pendidikan Sultan Idris
  20. Taylor's University College
  21. Universiti Teknikal Malaysia Melaka
  22. Universiti Tunku Abdul Rahman
  23. Universiti Malaysia Terengganu
  24. Universiti Malaysia Sarawak
  25. Universiti Tun Abdul Razak
  26. Monash University Malaysia
  27. Universiti Industri Selangor
  28. Wawasan Open University
  29. UCSI University
  30. Curtin University of Technology Sarawak Campus
  31. Asia Pacific Institute of Information Technology
  32. International Medical University
  33. Help University College
  34. Tunku Abdul Rahman College
  35. Al Madinah International University
  36. Universiti Kuala Lumpur
  37. National Defence University of Malaysia
  38. Segi College
  39. Universiti Sultan Zainal Abidin
  40. Universiti Malaysia Kelantan
  41. Limkokwing University of Creative Technology
  42. KDU College
  43. Selangor International Islamic University College
  44. Sunway University College
  45. Malaysia Theological Seminary
  46. Malaysia University of Science & Technology
  47. Olympia College Malaysia
  48. Swinburne University of Technology Sarawak Campus
  49. Malaysian Institute of Management
  50. University of Malaya Medical Center & Faculty of Medicine
  51. INSANIAH University College
  52. Taman Pertanian University
  53. Kuala Lumpur Infrastructure University College
  54. International Centre for Education in Islamic Finance
  55. Majlis Peperiksaan Malaysia
  56. Cyberjaya University College of Medical Sciences
  57. Disted-Stamford College
  58. Berjaya University College of Hospitality
  59. Asia e University
  60. KBU International College
  61. New INTI College
  62. TATI University College
  63. Nilai International College
  64. Asia Pacific University College of Technology & Innovation
  65. AIMST University

Day 2::# 10 THINGS I LOVE

HERE THE LIST...........its a thing rite?..not human or what..haha..rasanya dh list dlm entry sini laaa!
tp kan...ada 1,2,3 part tw...hehehe...nk kna ulang ar pulakk...

  1. aku sayang sgt kat BEARS aku....(okeh..tlong jgn UWEKKK tang ni sbb aku tw ampa boring dh dgq..)-tp tiap2 mlm kot aku pelok!
  2. aku love my handpone..sbb bapak beli kan....! adiah spm! -tanpa henpon aku mcm GILA
  3. aku love laptop aku sbb bpk belikan jgk! -hari2 on9 ja
  4. aku sayang kasot EVERLAST sbb AA bg...=="   -pkai smpai lumat
  5. aku sayang my books...paling panas kalau adek2 aku koyak2 main buang ja buku dajah satu aku k!
  6. aku sayang kad2 hari raya dan hari jadi yg d bagi kwn2 syg dan AA..- comel2 thu?
  7. aku sayang bunga2 dr....dah tw kan? mls ckp dh.k.FINE
  8. aku sayang semua la pemberian org!!!
  9. aku sayang hasil2 lukisan aku dan dia dulu2...tersusun baik punya dlm fail!- we love art n music
  10. dan lastly..aku SAYANG SEMUA MEMORIes YG TUHAN DAH BAGI sepanjang aku hidup dgn semua kat sekeliling aku...
sekian terima kasih.

Friday, 15 July 2011

im going to unibersity???? alhamdulillah



SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN STPM/SETARAF
SESI AKADEMIK 2011/2012






NO. KAD PENGENALAN/MYKAD : ................................
NAMA : NUR HAZIRAH BINTI AHMAD RAZI

TAHNIAH!
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:
KOD PROGRAM : KK13 
NAMA PROGRAM PENGAJIAN : IJAZAH SARJANAMUDA KEJURUTERAAN DENGAN KEPUJIAN (PEMBUATAN)
IPTA : UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA (UKM)




Calon boleh mencapai Surat Tawaran melalui laman web IPTA mulai 16 Julai 2011 (Sabtu)  
(Klik URL SURAT TAWARAN di atas untuk mendapatkan Surat Tawaran IPTA)

CATATAN :
1) Calon boleh mencapai Surat Tawaran melalui laman web IPTA mulai 16 Julai 2011 (Sabtu).
2) Calon WAJIB mengesahkan SETUJU TERIMA TAWARAN pada atau sebelum 30 Julai 2011.

HARI NI...
dah ber akhir la ke dilema an aku...
first2 npk ja UKM! aku tutop mata rapat2 sbb...

takot nak tgok kos!!
aku nak ckpp aku happy pon x...sedih pon x......

wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....KEJURUTERAAN(PEMBUATAN) ok?
apa tu?
tu laaaa...aku pndai sgt mintak kan...
nasib x mntak UTM...johor nun..

whatever it is...I AM SYUKUR X TERHINGGA KEPADA ALLAH..
sbb ada jgk pluang bljar kan...
DIA dh tetap kan yg terbaik wat kita....

ok?semangat baru!!!!!
stdy smpai pengsan bg dpt pointer gagah perkasa!!!!

mr.aa...thnx sbb salu cool n salu bg smngt besar jitu!!!! 
PENANG ~ SELANGOR....
agak "dekat"...

dia ckp" belajar dulu rjin2!!! 4 thun tu skejap je lah"

view..

ukm?


masjid


sekian.
P/S: SEMOGA KITA SEMUA BERJAYA DLM PELAJARN.....AMIN..

Thursday, 14 July 2011

eleminating the BORING,how?

SORRY YA GUYZ...
BUKAN NAK KONGSI How To Buang perasaan BORING.....
but..
aku saja nak penohkan maasaaaa senggggang dgn MENAIP.
menaip tentang satu perkara yang bernama BORING.
oih? belom abis baca dah boring ke?
sabor.saborrr...
tertidor baby ni

seperti yang manusia sebaya aku tahu..cuti selepas matrik selama 5 bulan,adalah sangat "SEBENTAR"
betoi x? baca dlm nada yg perli k?
antonim bg "sebentar" apa???
haaaaaaaaaa...pandai pon...

walau cena pon kan..sebenarnya kan...
tak der la parah mana pon..saja nak wat teruk sikit..
nak d bandingkan BORING AKU after SPM dulu? lagi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa parah..
dulu..the only source of my entertaiment is TV!!!!


sekarang nasib ada enternet n lappy n ..? what?
ENTAH.
still feels da same.

nak g cri duit dgn kerja kat kdai mamak or kdai bunga...? muka aku ni nak kluaq p keja????

nak g berseronok ngn kawan2 di BANDARAYA ...or oversea hari2?? apa ingt aku anak DATO'??TAN SRI???TOKEY BALAK???? byk sgt duit kluaq dr ketiak aku la?

nak wat keja rumah? setakat lipat kain..masak..adoi! sekejap ja buat kerja tu..xdpt pon hilangkn boring.
plus lak mummy aku yg cepat sgt wat keja smpai x sempat nk hulur bantuan
.."alasan"

nak study? study apa benda!! *sometimes aku memang rindu nak mati nak study..

then,bila dah xthu nak pikir apa sgt mula la pikir org jauh di seberang laut "PULAU PINANG" uh

seriusly...better aku sesak kan kepala dgn pikir kan peljaran or study daripada aku aku rilexs xda tujuan mcm ni....kebushanan YA ALLAH...

dalam keadaan ini...( skema gila ayat!)  :|
ada HAZIRAH BAIK tgh bisik..
"dah xda kerja sgt baik g buat ibadah sunat ka...x ka berguna dunia akhirat?"

dan THE REAL HAZIRAH is like
"............speecchless................."

HAZIRAH JAHAT pulak...
" kau g tidor la beb...bangun ja dah cepat masa berlalu,lupa boring,lupa org2"

aku dah puas la tidor..aku dah puas qhada tidor sbb xcukup tidur d mtrik dulu la!

aiyaaaaaaakkkkk!
kenapa kerajaan KIND-HEaRTED sgt bg cuti lama2...
bg mereka yg earn money ebery month ALHAMDULILLAH la....
masuk u nanti dh x nyusah kan mak bpk kan...

MAHA SUCI ALLAH..
nak tahu x mlm ni.....besok...tepat jam 12 .00 am...15 jun...
KEPUTUSAN UPU KLUAR LAH!
x sabaq lah!

kat mana la masa depan aku?
di mana la aku nak blajar lg?
mcm mana la suasana bru nanti?

oh....thrilled n over excited to know!

doakan yg terbaik untuk semua ok!
tuhan dah tetap kan masa depan kita semua.
tawakkal je la...dan REDHA...

salam.

MAKAN IS eating....! LOL!


SALAM..hye ebery"badan"...
pernah dengar x org yg kuat makan tapi bdn mcm ni?
??

hahaha..aku la tu.*kesian
nak bdn tough cni boleh dak?
  OR MCM MR AA???????


saya.aku.me.I. seorang yg kuat makan jugak.
setiap 3 jam ada ja bnda nak makan.lapar ja salu.
i am not a type of one's who makan banyak nak gila in the same time.then xmakan dh*like my AA mybe
tapi aku suka makan sederhana byk(sbb perot sku kcik)..dan berulang2..hah!

ingat lagi kat matrik dulu salu ja starving
sbb kat dlm dorn xda stok makanan byk tmbh2 ujung bulan
bantai MAGGIE ja mlm2...:(

salu kat rumah kalau g selongkaq dapor mcm2 ada!

aku penat lah dgr SO MANY PEOPLE,RELATIVES,FRENZ..byk lahh...
ckp kat aku menda nih...
"hai kakak knape la kcik sgt ni...adek2 potong kakak dh"
"allo ma prend! kurus nya ko! x mkn ke?"
"weh...awat kcik sgt tgn ni......"
"ag mkn x nih? berat brapa?"

hummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
so.aku pon dh penat nak jwb
"saya MAKAN SALU..TAPI X NAIK BERAT pon.."
"ada cacing kot dlm perutttt saya"

pakcik,makcik,kakak,adik,abang ..
jangan la tanya camtu ya...
sbb saya dah xda jawapan dah....

dulu pernah amik vitamin...
as one of ma frend had suggest.
but..
xjd pa pa pon???

comey x?


SEBENARNYA....
AKU X KISAH PON aku KURUS or GEMOK....
*jnji ada org syg...ceh! gediks sikit

ok.ok.ok......aku memang xkisah sangat..im proud what? ATAS SETIAP ANUGRAH YG ALLAH DH BERI!! kan???
yang penting aku sihat kesihatan,xda penyakit
dan boleh bernafas,berjalan,bergelak.bernangis..
betol x kawan?????

chiilllll lah!
x e y r    i s    s t r o n g    g i r l

bukan la menjadi masalah pon jadi kurus..cuma aku x larat dah dgr..
org bertnya....
apa kata ampa berdoa ja kat aku kan!
heehhehehehehehehehehehehhe..
TAK MAU LA MINTAK AKU BESAQ MCM NIH!!
no.NO.NO! TAKOT AKU!!!

SEKIAN.
p/s: to my fellow gojes frenz yg got tough n smart body tu....jgn bg aku jeles taw!!!
syukuri nikmat TUHAN.....:)

Wednesday, 13 July 2011

wordless wednesday::6::



we are good siblings ok

wordless wednesday::5::

wordless wednesday::4::

Tuesday, 12 July 2011

SAYA budak TAK DA KERJA!

HELLO KAWAN2 BLOGGER....
as u hve read my title....memang  saya x dak keja !

makan.kenyang.tidor.solat
bangun.makan.mandi.on9.
tidor.on9.
makan.lapar lagi.makan lagi.
ngatok.tidor lg.
ouh! seriusly i hate my daily life now....

otak ku syg.hope kamu x berkarat lagi ya.nanti saya mahu asah cukop susah ma..
no motif on this entry. aku malas nk mampos hupdate this cute,bersih blog.
0Psss! bersih???.|bersih 2.0 flat| is too sensitif to b discuss about.

penat aku baca komen2 semua org di fb yg sibuk nak mempertahan kan pendapat.ketidakpuasan hati masing2.at last? gaduh sesama kawan and ??
speechless.... i am neutral n xmawu sokong mana2 pihak pon.boleh????

JANGAN JADI BODOH.

jom buka mata kita luas2.dan kaji dulu sblom buat konklusi or sebelom percaya apa2 pon.
eh?? tiba2 pulak...........

sSTOPp! lampu merah dah menyala.
nak taw dak? LAST SUNdaY!!! AKU G TGOK MUVIE...CRITE.SEKALI LAGI!!!


aku sgt la excited nak tgok sam.mia.n lisa....nasib la ada pluang p tgok walaupon dh lama dh org tgok kan!!!
k e t i n g g a l a n   l a   x e y r!

dah boleh agak dak kwan? aku ter...ter....titis kan air mata emas!

hahahhaha...tipu ja. sedih gila lah citer uh..ARMAN......kenapa x bg magik ja dia trus sembuh.kesian r.
AMY. super duper more not less ah KECOMELAN dia....

"kalau ada jodoh kita jmpa lg"
"arman tu harap bdn je becar tp x cedik"
google: source
aku bersyukur lah for dat SUNDAY....dpt jmpa dia walaupon skejap...
its ok lah kan.
xda byk gmbr sebab sembng byk.AA.



sadis tul sbb aku x  langsung ambil gmbr aku sndiri!!!! huh!
thats all from me...ini entry paling malas aku pnah buat!

Saturday, 9 July 2011

pretty litlle liars n ANNISSA!

pretty little liars!  perhhhh! ?.... great je bunyik ayat tu kan..
its been a while since i've follow a TV show thats mke me wow!!!

i follow the series of this TV show sbb value frendship yg byk sgt2 .....
of coz every TV series has to mke me be like OMG cann't wait 4 da next episod nya!!.
rugi ampa x tgok

aku nk ckp aku minat sgt tgok cita nii...
so.nak story ar sket..the whole storyline is just amazing overall..
nak kata more to love ,cinta,couple..TAK SANGAT!! just a little bit..byk dramatic suspense in most situations.......some not much..


they were good frenz
sebenarnya ...5 org sahabat la mereka ni...mellisa,spencer..aria,emily...but one of them,..ALISON.. died!!
die in the mysterious way i think...
so...4 of them...di hantui gngguan msg dan bagai la....
sgt besh la part cni
msg dr A??? BUAT AKU TERTNYA...!

by A..dun no who is A..MYBE IT MEAN hantu allison??
alison
ok.nak thu betapa besh nya...tgok sndiri ok! 8 TV ON MONDAY.....10.30 p.m....

then...another TV show is ANNISSA...

what mke me damn HANGAT HATI is...cita ni tntng kwn tikam kwn...
sapa tgok thu ar kan.....KASIHAN LOR SI ANNA!!
husband kwin dgn rakan baik dia sndiri...dan smapi skrg x thu pon dia di tipu!
plot ok jgk ar walaupon kdg2 bored!
aku sedih dgn anna tu ar....sgt baik ngn kwn2 dia!!

hemm...k la all! aku da ngtok ! tataaaaaaaaaaaaaaa...
P/S: x thu napa aku suka sgt suara MARIMAR tb3 show tu....mcm sdapa r bhsa dia...hihi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...