klik

Thursday, 25 April 2013

phew.

hai kawan-kawan.

phew.sedang menarik nafas sambil mata separa celik.
saya baru habis exam math statistik. 'seghonok' sangat . sebab ? sebab terlupa formula. k bye.






*eh tak habis lagi*

benda dah lepas jangan dikenang lagi bak kata orang tetua. orang memuda kata, let by gone be by gone.tapi aku nak kenang benda yang dah lepas yang best, boleh kan? mestilah boleh.


cerita dia macam ni.



last 22th April, my siti hajar aishah turn to 21! ! ! woa dah sama besar dengan saya. hiks. teman sebaya saya ni rasanya ramai dah kenal sebab mostly dalam blog ni banyak gambar dia . hiks lagi. okey dah taknak wish lah sebab dah banyak wish dekat instagagham la, dekat twitah la, dekat sms la, dekat kelas lagi , dekat atas kad. ha nampak tak betapa banyak nya medium yang digunakan ? hiks hiks.



si comel si birthday girl. p/s : dah berpunya.



lepas tu lepas tu. im really thankful to her mum . she treated us :) and im happy to see them. such a lovely bond.i used to have a huge and large and large family when im home but in her situations, mereka berdua :) just like a sisters. ibu aishah cute macam aishah dan sporting :)





fefeeling princess :P

sebenarnya aku first time pakai feminin macam ni --"
saya paling selekeh. macam minah indon kan warna tudung tu .

and


THANK YOU roomate anis sebab amik kan gambar.
banyak lagi tapi dalam fon aishah hehe. nanti baru nak gigibiru kan gambar gambar tu.
sekian untuk cerita minggu ini semoga ketemu lagi di segmen masa depan . babai semoa orang *lambaitangan

p/s : i love to talk a lot with mama&sisters and love story-ing what happened in my life, my friends and sometimes - boyfriend. so instead of i call her or skyping,i  used  this blog to make them see me. hewhew

Friday, 19 April 2013

im twenty-one.


alhamdulilllah.
semalam umur aku dah 21 tahun.

masa berlalu cepat. im growing well. very the fast.
semua ni hadiah kurniaan Allah. hadiah nyawa dan nikmat tak terkira.


i would like to thanks mama , who gave birth to me. and bapak for every kesenangan that you gave me.every food i ate. every happiness. every love they pour on me. they care about me, my sisters love me and those thing are the most sensitive point that would make my tears streaming down on my face.

banyak sangat ALLAH dah bagi.

nak list. sampai mati pun tak tertulis :)

 and this cute drawing.

as written there, from my good,sweet and kind friend named Fauwiza from Jordan.
i tot she forgot my day but last night. she post this. thank you kawan. semoga persahabatan kita kekal :)

dan jugak. kawan kawan UKM yang comel dan manis. terima kasih for the wishes :) love.
dan awak. terima kasih awak temani saya banyak tahun :) love.


my gegirls. thanks anis tan for taking this, sorry gambar awak takda :(

bye. jika umur panjang, jumpa lagi tahun depan okey 18th APRIL? hehehe.

p/s : semoga dengan bertambah nya usia, bertambah lagi amalan untuk bekalan akhirat :) dan berubah menjadi lebih baik, matang , bertanggungjawab,rajin and semua lah :D AMIN.







Monday, 15 April 2013

mid term break.

tika ini.

tangan aku rasa malas teramat untuk hupdate blog tapi hati macam menyuruh meronta ranta tekan 'newpost' ,so here i am. i was extremely happy on this week for everything . i met family members , having a great time w friends and boyfriend and so so so on.

first. thank you bapak for giving me hadiah yang sangat sangat lah best dan Alhamdulillah.

second. thank you lovely gegirls saya di Kedah sebab bagi kek suprised yang sangat sangat bermakna.

third. thank you fatiha for the card. it makes me remembering the memories of us 5 years ago.
you used to decorate a card by yourself and its meaningful.

forth.thank you zira and farah.

fifth.thank you izza for the cute and nice hadiah , i love it so much. and the card too, ada dua nama ya disitu hehe.

dah kenapa ni aku buat ucapan umpama anugerah bintang popular BH ?


dah lama tak kumpul macam ni.
mimi ja takdak sebab tak datang .

one of my feveret photo!


early birthday suprised. thanks and sorry susah susah turun beli :)


aku makin ada isi kan? orang cakap nampak gemuk .tolong jangan cakap aku kurus.


aku suka gila gambaq ni sampai buat DP untuk twitter,instagram,wechat,whatsup.

ha tudia banyak gila.

muka budak tepi tu macam tak puas hati ja aku keluarkan bracelet utk azira haha.


konon nak sprise aku tapi aku dah nampak -_-
teha tak pandai tipu 


he's spontanly doing this while we gegirls  busy w androids -_-


lepas tu dalam kereta . jadi macam ni pulak.


ignore my big nose k.


  look how excited was him when we put this mask.
 i told him bout this nose pore pack (biore) and dia dengan cepatnya 

'am nak pakai, jom p beli kat watson !!'

tell me how not to love him. cause i did not find any way to do it. he's not as handsome as tom cruise but he got something crazy that makes my love to him remains unchanged. as long as aku jaga perangai aku belakang dia, daan dia jugak kekal macam tu. insyaAllah. 

sekian.

love,
zighah

p/s : thank you everyone :) midsem berapa hari ja lagi tapi satu apa tak setadi. mati lah macam ni.where's my effort? Allah, please give me a little kerajinan :(








Sunday, 7 April 2013

boring sunday.


sometimes i realize that 

i kinda have a certain degree of selfishness and selfish is helpless.

p/s : worrying bout mid term test coz i didnt bring any book w me and report lab also tertinggal. serves me right.


Saturday, 6 April 2013

hello april.

i hope, its not too late to welcome the lovely April this year.
i was too busy doing the kerja bertangguh and now IM HOME!!! yes. i am home and i love it !


my april wishes ? so many. 
bye.

Inspirational-quotes-whatever-is-bringing-you-down_large

p/s : may 'April' treat me nice and let me smile for every moment.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...