klik

Thursday, 29 September 2011

kolej ungku omar's room. yea,this is ours.

hello peeps.
balik je dr kuliah td.

trus terpikir nk snaps gmbr bilik.

sebab ingat blog la.
haha.teringin hupdate and rasa ketageh blogging dah ni.

adoi?!

why blue? bcoz my colourful cadar sdg basuh :(


i have a roomates which is a year older than me.
so,she is more rajin than me :D

the majestic woody almari
oh besh sgt dpt almari byk ruang kt dlm.

besh untuk org byk brg mcm aku.

kasut satu beg besar.
beg2 kuliah dah dkat 10.
tshrt2 and shawl.

memang selepas 4 tahun 

bapak aku kena sewa LORI la bwak balik brg.
the door.
the floor.my daddy's carpet.
carpet tu suppose to be red colour .but  mAma silap amik yg bapak punya lorh.=="




plish abaikan keselerakan .


malas membaca buku setebal ini.
kasut dlm almari ok. :0
serabut kan.

ok tmpat study memang warna warni kan.ceria sikit.

thats all.

nak g makan !  i love food much walaupon tank perut kecil and x sebesar AA.



Wednesday, 28 September 2011

i can still feel you













the photography is just awesome!

credit to: google










******





tumblr is cool.gila.
tringin oh nk wat tumblr.

tapi






bertmbh lagi la kemalasan aku nanti terhadap pelajaran.


OH GOD!

the crucial thing rite now is my studies.
why im so love to waste-lazy-sleep-dreams ?


hey botak.



miss you crazy.
miss you la man!


sekian!

Monday, 26 September 2011

SENYUMLAH. senyum penawar jiwa.

hai!

bertemu lagi.
gila gigih aku rajin sgt buka blog.

napa entah.

jom tgok gmbar ni.renung sikit2 dah!

:) hehehehe




*****





apa ni ?


suprise?






im sorry sebab curi gmbr2 org.

hahaha.

sekian.











material science.calculus.graphic engineering. ;(

mata aku mcm bukan mata aku.something wrong.


Kesilapan adalah realiti kehidupan.yang penting adalah tindakbalas terhadap kesilapan itu.

Anda tidak harus berkata KENAPA SAYA? Anda seharusnya bersyukur kerana ANDA telah dipilih.


“Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya” – al-Baqarah : 286.


“Dan janganlah kamu berasa lemah, dan jangan (pula) bersedih hati, sebab kamu paling tinggi (darjatnya), jika kamu orang yang beriman” – ali Imran : 139.

tgok ja tajuk entry.
macam bosan ja kan?

bawah gmbar aku plak..


tetiba ja kan ayat motivasi .


*********


dan sebenarnya( lagu yuna)

aku                                     masih                              dalam                 dilema         ?




why? why? why love?

bukan.bukan.bukan cinta laa.=='

subjek yg aku kna blajar skrg killer sgt oh.
add math dulu2 yg aku ben----g sikit tuh kena strong .alar kuat la.
adui.jangan pikir negatif nur hazirah.
aku suka wat teruk . entah bnda tu simple mcm ABC aku ja wat mcm sesusah DNA replication.

oih? susah ke proses tu? tetiba masuk bio.
"not my field.ok.sorry"


ini baru first year aku dah gelabah mcm biawak panas.

gelabah ka? aku tgok aku ja santai sgt2 :((((
orang lain dh pecut stdy mcm nak rak.sedih nya!!


 sebab tu aku x paham apa jadah nya semua.

*******
"bagilah aku petunjuk "
ini aku suka.but nak guna tgn,xnak guna autocadd.


material science yg erhhhh! 


p/s: kdg2 kita x sedar yang tuhan memang sudah tetap kan apa yg terbaik wt kita.dan kita hnya meminta tanpa memahami stiap perkara d depan kita kan.oh tidak.seharusnya bersyukur lah . aku mencuba sedaya upaya sepenuh raga basikal taman bunga hati aku untuk sygkan semua bnda aku belajar sekarang.im the only girl from kedah ok in my class! haha..im sure everything gonna  be fun!


i miss them much. they light my live :D


hibernate. bye!




Thursday, 22 September 2011

cinta itu milik aku oh






 fuyooo!
memories.passes.




















-
-









eh? ape aku merepek ni ?


p/s: lukisan dan tulisan hak cipta terpelihara.memang buruk.so what? kutuk la.saja bosan-bosan.okbye
aku doakn kau succes dlm exam mggu ni.gud luck.

Monday, 19 September 2011

you,why you so innocence

"this innocence is brilliant, i hope that it will stay
this moment is perfect, please don't go away, i need you now
and i'll hold on to it, don't you let it pass you by".AL.

innocent.
AVRIL LAVIGN.
ok.sebenaqnya that korus is sweet enuf.
its link to my post here.

apa ada pada dia huh?

ke'lucu'an expresi wajah dia..
kdg2 kalah kan professor.
kdg2 mcm badut ber gg cantik.
kdg2 se hensem salamon khan.

ke'tidakpernah' serius an dia....

buat kan aku kdg2 grrrrr~
kdg2 tersnyum senyam .:D

he always.

kalau aku call.
bleh plak ckp cina. x pon " allow,ase ape sye boleh bantu cik?"

dah mcm operater yg PTPTN tu plak aku dgaq.

kdg2 mcm DJ pon ada...merapu nyanyi2 x phm apa aku.=="

aku serius.tapi dia mesti merapukan keadaan
aku marah mesti dia sabar kan keledakan

why so cool you?

eh.hey2...xda la segalanya kepujian aku luah kan kat sini.

he had his own kemarahn too.
manusia biasa.but.

his better than me. x__x




betol la org ckp kan.
bila sorang cool.sorang lagi mcm gunung brapi.
bila sorg ego.sorang laki mengalah meesti.

paling ta leh lupa.

when one of his frends.
said this to me

" am mcm catalyst,,
untung gila kau dpt dia,
kelakar tahap einstien,
x pernah serius tu kromosom dia" :')
 
ok.aku terharu kot.
kawan baik dia plak pandai nk terjemahkan guna biology words.
lagu ni besh.
MR.aa
iloveyoudemnmuchok.  

Monday, 5 September 2011

4 september 2011

hari tu 
1 SEPTEMBER besday adek lelaki aku.

hari ni 4 september xda sapa2 pnya besday pon.
saja ja tulis.


aku baru ja selesai kemas segala baju2.
barang2 keperluan nak bertolak ke bangi.


apa yg merungsingkan kepala otak aku sekarang adalah.
aku XDA MOOD lgsung nak g BANGI.

sampai kan kena paksa la kemas brg2.
kena bising ngn mama aku tadi.


pastu entah napa ada pulak manusia yg nak serabutkan aku lagi.
msg ayat pedih2 ja perli.
hahaha..terbaik la kan.

aku memang over touching.xpayah nak usya lama2 sgt gmbr ni.memang aku taksub cinta,x puas hati??

entah masa mummy aku kandung kn aku ,
dia salu touching kot.

salahkn ibu ngandung plak,bertuah puny anak


melawat kak ten.rindu hg atin!


aku sudah pening.
geli hati ka pedih hati ntah ni.
menyampah dgn fbook!

blagak mak datin sat.azira syg ku
ni adik aku yg besday dia 1 sept

hoi adek ku syg.
belajar la rajin2 ok.
penat dh dgr mama nasihat kamu!!!

UPSR lg berapa hari ja lg.:(


p/s: entry xda motif kan.aku memang saja nak tenang kn fikiran kat sini..:)

Sunday, 4 September 2011

ceritera SYAWAL lagi.

hello peeps.
salam syawal.

actually.
aku boring la bila buka blog.
rasa xda mood.

tapi mcm nak update sgt2.

ayat x dapat d susun baik dah

raya ke dua!
di sebabkan malas nk ckp byk.
aci x nk upload gmbar2 ja.

lagi pon besok dh nk bertolak ke SELANGOR.
SEDIH :'(

pas nih dh xda masa nk blog2.
aku kena study elok2 kn.:(

parents.bapak suka wat muka pelik
raya ke dua tema hitam.

ke kg.melawat tok.
sahabat.
macam org bisu kan tgok gmbr ja.

aku xda mood sgt nk merapu mlm ni.
dgn pikir brg2 packing ke U lagi.
kena bising ngn mama sbb bwak beg byk sgt la





imanina n insyirah
me------mama
kan aku dh kataa.bapak suka rosakkan gmbar .muka pelik :D
ADAKAH NI LAST UPDATE DR AKU?

mungkin.
tapi banyak lagi nk kongsi.

adoi.malas3!!!
sekian terima kasih.
happy reading n leave a comments pliz?
doakan aku berjaya d university

Saturday, 3 September 2011

syawal 2011 sungguh meriah.

hai semua manusia raya.
sudah habis belum beraya??

YG PASTI...

selamat hari raya ke 5!

aku tahu ramai yg dah p balik u masing2
yg dah nak balik matrik masing2
dah balik bekerja tmpat masing2
dah g mendftar untuk masuk u!
okey.okey
bkn nak leter2 pjg!
jom jamu mata tgok kemeriahan raya kami di PENDANG!!
RAYA PERTAMA
satu family besar! tapi byk lagi yg x datang :)baru setengah ja ni
yg duduk atas kerusi semua dh kahwin.
belakang mereka suami iaitu abg2 bpk aku.


MEMANG QIUH .
aku pn pening kepala

budak2 nangis la.baby lagi

PHOTOGRAPHER
sedondon kan?


cicit2 ni.aku kategori cucu
ni la kategori cucu! sepupu2 aku!
yea.this is me.kepanasan menunggu org tua2 smbng :|
kekurusan sgt nampak.memang sja aku suruh mama wat jubah lapis2 byk


nama saya ayu.ayu tak saya.! hoi jgn prasan sgt hazirah :(
aku,adek,angah,adik man. 4 BRADEK.baby tu bukan.anak org tu aku curi
here my daddy n mummy
kecomelan maksimum 360 drjah! anak kazen!
with sepupu n adek2 :)
aku yg gila kamera memang

x henti2 mnta org ambil gmbar.
mgsa nya adek2 aku.

ok dah la tu.

nanti aku sambung part RAYA KEDUA PLAK!!

and dating dgn tersyg.hahaha.pulun exited lebih ni.
tataaaa
sekian
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...